Traff blinken ganske ofte

Når byens morsomste menn og kvinner samler seg i byens storstue for å underholde, er forventningene store. Noen innfridde til fulle, mens andre igjen dessverre bommet litt, både på humor og publikum.

SAMLIV Litt om parforholdenes viderverdigheter: Silje Myre i fri utfoldelse.  Foto: John Henry Storhaug

nyheter

Standup er en vanskelig form for underholdning. Du skal engasjere et publikum, som kanskje i utgangspunktet har veldig forskjellig humor, og ikke minst – være deg selv, uten å bli privat. Her i byen har Standup blitt stort etter hvert, og trekker alltid fulle hus. Men det er en viss forskjell på å stå på en klubbscene, og det å stå helt alene på kulturhusets store scene.

Tydelige talenter

Noen av dem som var på scenen denne kvelden, hadde klart seg særdeles godt på enhver scene. Mens andre holder godt mål til være en del av et blomstrende lokalt miljø. Jeg velger å fokusere på dem som virkelig glitret, og var med på å gjøre dette til en flott kveld, forestillingen sett under ett.