Ny idrettshall stjal showet i budsjettdebatten i Skånland:

Forsinker hall-utbygging

Ordfører-fløya hadde ikke lengre i flertall i Skånland kommunestyre, og Høyre ville ikke binde ny kommune opp til drift av ny idrettshall på Sandstrand.

SKUFFEDE tilskuere: Karl og Kåre Kvanli registrerte skuffet at uten leieavtale med kommunen, blir det utsettelse for realisering av ny idrettshall på Sandstrand. Foto: Tone A. Karlsen 

nyheter

Den nye idrettshallen på Sandstrand ble tatt opp i tre saker i onsdagens kommunestyremøte. Først vedtok politikerne enstemmig at de støtter idrettsrådets prioritering av IL Santors hall som viktigst i 2019, med en spillemiddelsøknad på 3,5 millioner. Men når forslaget om å inngå en kommunal leieavtale for bruk av ny idrettshall ble diskutert, endret stemninga seg.


Skole og barnehage på Sandstrand kommer raskt på plass:

Oppvekstsenter tar form

Det nye oppvekstsenteret på Sandstrand er i rute. Nå venter prosjektlederen bare på de siste tolv modulene, så er bygget komplett.Håper nytt oppvekstsenter vil gi boom i bygda:

Jubler for nytt senter

Nå er spaden satt i jorda for det nye oppvekstsenteret på Sandstrand, til 40 millioner kroner.

 

Stein Roar Nilssen (Ap) sa at det er kul på veggene i Skånlandhallen, og at det kan hjelpe å forskyve noen aktiviteter til en ny hall.