Disse vil bli toppsjefer i nye Tjeldsund

Her er kandidatene som kan bli toppledere i ny kommune.
nyheter

Tjeldsund 2020 offentliggjør nå søkerne på de utlyste toppstillingene i nykommunen.

Når Tjeldsund og Skånland slås sammen til Tjeldsund kommune fra 1. januar 2020, etableres også en ny administrasjon.

På stillingen som stabsleder har disse søkt: Karin Eriksen (46) fra Kvæfjord, Kari Eltvik Hanssen (54) fra Harstad, Tarje Nilsen (31) fra Tromsø, Eva Larsen (54) fra Hamarøy. En kvinne (59) fra Tjeldsund og en mann (41) fra Harstad er unntatt offentlighet.

På jobben som kommunalleder oppvekst og forebygging søker Grete Synnøve Jacobsen (49) fra Tjeldsund, Therese Mariann Winther (38) fra Storfjord, Tarje Nilsen (31) fra Tromsø, Magne Johansen (50) fra Harstad, Odd-Einar Sørensen (63) fra Hadsel, Vanja Elvenes (58) fra Skånland, Linda Kristin Garnes (45) fra Harstad, Trude Hagland (52) fra Evenes, Astrid Pia Stensaker (58) fra Skånland og Willy Aas (60) fra Harstad.

På stilling som kommunalleder helse, omsorg og velferd har disse søkt: Kari Eltvik Hanssen (54) fra Harstad, Tarje Nilsen (31) fra Tromsø, Merete Jankila (53) fra Tjeldsund, Per Eivind Horn (44) fra Skånland, Karin Utbo (57) fra Ås, Jorunn Heidi Olsen (52) fra Tjeldsund og Geir Sakariassen (59) fra Nesna.