Utvider ungdomskonferanse med temakveld for voksne:

Smart nettbruk for alle

Evenes og Tjeldsund inviterer torsdag både foreldre, besteforeldre og de som jobber med barn, til temakveld om nettvett. «Alltid på nett» er også tema på ungdomskonferansen i Bogen fredag.

STOLTE ARRANGØRER: Silje Elvenes Liseth, Ingjerd Eriksen, Ann-Kristin Skånhaug, Evald Joakimsen og Birgitte Rørvik Bruun er stolt av å kunne tilby høyaktuell temakveld for voksne, kvelden før ungdomskonferansen i Evenes og Tjeldsund. Knut Rinden fra Barnevakten med peiling på barn og unges digitale hverdag, innleder. Foto: Tone A. Karlsen 

nyheter

Ungdomskonferansen arrangeres for tredje gang, de siste par årene i et samarbeid mellom Evenes og Tjeldsund kommune. I år blir tema nettvett, nettmobbing og det å være online 24/7. Deltakerne er ungdom i 8.-10. klasse i Evenes og Tjeldsund.

Nytt av året er at arrangøren benytter foredragsholderen fra Barnevakten, Knut Rinden, til å holde en åpen temakveld for foreldre, besteforeldre eller andre interesserte som jobber med barn. Her blir tema hvordan man skal skape en positiv mediehverdag for den oppvoksende generasjonen.