Bergsmo feirer 25 år som musiker med konsert i Harstad:

Søtt med cello

Karamell er godt, det er søtt, det er klissete, og for mye karamell gir deg hull i tennene.

KONSERTÅPNING: Konserten CelloKaramell vil fire celloer ta deg med på en reise gjennom et karamell-liv, med Svein Hundsnes sin cellokvartett som den røde tråden. Fra venstre: Ingeborg Torvanger, Hans Urban Andersson, Runa Bergsmo og Nikolay Girunyan. Foto: Øivind Arvola  Foto: Øivind Arvola

nyheter

Livets karamell kan være god, men du kan også få deg en på tygga, en smell: en karamell.

I konserten CelloKaramell vil fire celloer ta deg med på en reise gjennom et karamell-liv, med Svein Hundsnes sin cellokvartett som den røde tråden. Vi skal mange avstikkere underveis, fra det helt stille, til smerte og sorg, gjennom sinne og glede og kanskje ender vi der det hele begynte, med åpen, universell musikk, skriver Dominique Guyot, produsent i Kultur i Troms, foran konserten i Galleri Nord-Norge onsdag kveld.