Vi oppdaterte gjennom dagen:

Dette jobbet politiet med mandag i Troms og Nordland

Bil av veien i Lofoten.

Illustrasjonsfoto  Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

nyheter

Reine, Reinebringen: – En med skadet fot. De er ett turfølge på tre. Sea King på tur for å hente vedkommende ned, melder politiet i Nordland klokken 19.01.

Harstad: Politiet i Harstad rykket mandag klokka 19.55 ut på det som antakeligvis er et slagsmål på en privatadresse. – Kan ikke si mere på nåværende tidspunkt, sier operasjonsleder til Harstad Tidende.

Sjonhagen, fv. 17: – To hester løs etter veien. Hesteeier varslet, melder politiet i Nordland klokken 18.11.

Trafikkuhell: Politiet i Nordland melder om trafikkuhell uten personskade på Melbu. – Politi til stedet for mekling mellom partene. Kontroll på stedet, skriver politiet på Twitter klokken 16.21.

Utforkjøring: Vestvågøy. Melding om trafikkulykke ved Knustad i Lofoten. En bil skal ha kjørt av veien. Nødetater på vei til stedet, melder Troms politidistrikt ved 14-.30 tiden mandag.

Laserkontroll: UP har avholdt laserkontroll på Røkland. 4 forenklede forelegg ble utskrevet. Høyeste var på 62 km/t. 50 km/t på stedet, melder politiet mandag ettermiddag.

Ulykke: Sortland- Melding om trafikkulykke i krysset Fv. 951 og fv. 820. 2 kjøretøy involvert, melder poltiet rett før klokken 13 mandag. Nødetater på stedet. 2 kjøretøy og 2 personer involvert. Personene blir kjørt til legevakta for sjekk. Politiet gjør undersøkelser på stedet.

Motorstopp: Kjøretøy med motorstopp på Rv.80 skaper en del kø på vei inn mot Bodø. Bilen står ved Hunstad, melder politiet ved 14.00-tiden mandag.Bilberging er bestilt, og er på vei til stedet.

Laserkontroll: Vesterålen. UP har avholdt laserkontroll i Ingelsfjord. 11 forenklede forelegg ble utskrevet. Høyeste var på 101 km/t. 80 sone på stedet, melder Nordland politidistrikt mandag formiddag.

Kontroll: UP har avholdt laserkontroll i Saksenvika på Rognan. 4 forenklede forelegg utskrevet og ett førerkort ble beslaglagt. Høyeste var på 128 km/t. 80 sone på stedet, melder politiet mandagformiddag.

Båt funnet: Rebbenesøya/hittet båt 14 fots plastbåt funnet ved Rebbenes øya, er tatt hånd om. Info fås ved å ringe 02800, melder Troms politidistrikt mandag formiddag.

Brann i låve: Politiet meldte rundt klokken 08 mandag morgen om brann i en Låve i Målsnes i Troms. - Ingen dyr involvert. Nødetater er på tur mot stedet, fortalte politiet først. Senere blir det klart at brannvesenet har kontroll på stedet. - Ingen åpne flammer, sier politiet.

Kjørte på rev: Politiet i Nordland meldte mandag morgen om en påkjørt rev på Riksvei 80 i Bodø. - Viltnemda er på veg til stedet, rapporterte politiet rundt klokken 0600.

Pågrep skremmende mann: Politiet i Bodø har natt til mandag, rundt klokken 0400, pågrepet en mann etter at han opprtrådte skremmende på en bensinstasjon.


Promillekjøring på scooter og ungdomsfest i naust

Mens det var rolig i Harstad hadde politiet mer å gjøre i distriktet.