Kollisjon med betongbil

Veien over Kåringen var lenge stengt, men er nå åpen for fri ferdsel.

  Foto: Vol.no

nyheter

Politiet meldte i formiddag om en trafikkulykke ved E10 i Kåringen torsdag formiddag. Ulykken var mellom en betongbil og en personbil.

– Personbilen kom kjørende motsatt vei av betongbilen. I en høyrekurve fikk vedkommende sleng på bilen, og kjøretøyet traff autovernet. Bilen ble deretter kastet motsatt vei og traff lastebilen, midt på, forteller operasjonsleder ved Nordland Politidistrikt, Ivar Bo Nilsson til vol.no.

Han forteller videre at det ikke er meldt om noen personskade i forbindelse med hendelsen, men legger til at en person er sendt til sykehuset i Harstad. Veien, som ble stengt etter hendelsen, er nå åpen igjen. Bo Nilsson mener at han har svaret på hva som er den sannsynlige årsaken til ulykken.

– Det var en del regn og nedbør på veien, så det har nok vært en vannplaning. Budskapet til de som er ute å kjører nå, er derfor å ha gode dekk og å ta det med ro, slår han fast.

Det er iverksatt etterforskning som følge av ulykken for å få hundre prosent klarhet om hva som skjedde, skriver vol.no.