Klar for tidenes stafettfest: – Hiv dokker i kalosjan og meld dokker på

Stafettgeneral Ole-Jonny Korsgaard trodde folk ville stå i kø for å delta i gigantarrangementet «Stafett for livet» på Stangnes friidrettsbane 8. og 9. september. Så langt er 26 lag påmeldt.

Stafett: Ole-Jonny Korsgaard tror det blir en mektig opplevelse å være til stede under Stafett for livet-arrangementet på Stangnes friidrettsbane 8. og 9. september. Påmelding skjer på nett. Foto: Frank Roger Roksøy  Foto: FRANK R ROKSOY

nyheter

– Det kan ikke Harstad og regionen rundt være bekjent av. Kom ned fra gjerdet, hiv dokker i kalosjan og meld dokker på, er den klare beskjeden fra Korsgaard.

Minnes og feirer

Stafett for livet er verdens største non-profit arrangement. I år er åtte byer i landet plukket ut til å arrangere Kreftforeningens Stafett for livet. I Harstad og Kristiansand blir arrangementet feiret samtidig, 8. og 9. september.