Vi oppdaterte gjennom dagen:

Dette jobbet politiet i Troms og Nordland med torsdag

Illustrasjonsfoto.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

Anmeldelse i Narvik: – Mann i 20 årene - anmeldt for bruk av narkotika, gjort beslag av mindre mengder narkotika, forteller politiet i Nordland i 22.30-tiden.

Krangling/vold: I Åssiden i Bodø har politiet vært på en adresse etter melding om krangling/vold mellom et kjærestepar. Vi har meglet og ordnet opp på stedet, melder politiet i Nordland i 22.30-tiden.

Savnet hund: Troms politidistrikt meldte for to timer siden at Dyrebeskyttelsen har tatt vare på en Golden Retriever som ble funnet i Ishavsvegen. Eier bes ta kontakt med politiet på tlf 02800 for gjenforening.

Trafikkuhell: – Grønnåsen - trafikkuhell i lyskryss, ingen personskade, lyder Twitter-meldinga til politiet i Nordland.

Kollisjon: Politiet i Nordland skriver på Twitter at en MC hadde kjørt på en bilhenger i Laksforsen i Grane. – Nødeatene på tur. Ukjent skadeomfang, heter meldinga.

Skaddkvinne i Fisktjønna: Politiet i Nordland melder om at Røde Kors bistår med å få fraktet ned skadd kvinne til bilvei.

To biler kolliderte: Politiet i Nordland melder om en trafikkulykke mellom to personbiler rundt klokken 1335 torsdag ettermiddag. - Mindre personskader. Nødetater på vei, skriver politiet.

Kjørte med mobiltelefon: Det er ikke ulovlig å kjøre rundt med en mobiltelefon. Problemet i Bodø torsdag ettermiddag var at politiet syntes å se føreren snakket med den i hånda ved Skjæringa. Personen var imidlertid ikke villig til å vedta forelegget og saken anmeldes.

Lastebil av veien: I Nordland ved Offersøy i Lødingen kommune meldes det om en lastebil som har kjørt av veien torsdag rundt klokken 1230. - Fører framstår som uskadd. Nødetatene er på vei, skriver politiet.

Stoppet utenlandsk fører: En politiansatt tipset sine kolleger om vinglete kjøring i Sigerfjord i Nordland torsdag. UP har stanset aktuelt kjøretøy og møtte da en utenlandsk borger i 30-årene. - Det er ikke mistanke om rus, men kjøringen er av en slik karakter at den skaper trafikkfarlige situasjoner. Førerkortet beslaglegges, sier politiet rundt klokken 1135.

Buss skapte trafikkproblemer: En buss havarerte torsdag morgen ved oppkjøringen til Tromsøbrua i Tromsdalen. - Dette skaper trafikale problemer. En patrulje på stedet dirigerer trafikken, melder politiet. Etter en times tid, rundt klokken 0845, var bussen berget og trafikken gikk deretter som normalt.

Rolig i Harstad: Rundt klokken 09 snakket Harstad Tidende med politiet om hva som hadde skjedd i området i løpet av kvelden onsdag og natt til torsdag. - Det er svært stille, var oppsummeringen.

Familievold: En mann ble natt til torsdag pågrepet av politiet etter melding om familievold i Mo i Rana i Nordland. - Vi oppretter sak, sier politiet.

Trakk kniv: Under et slagsmål i Fauske natt til torsdag skal den ene parten ha trukket kniv. - Vedkommende er pågrepet av politiet.

18 førere fikk straff: Up hadde trafikkontroll i Lavangsdalen onsdag ettermiddag og kveld. 18 førere fikk reaksjoner som følge av kjøreadferden. Totalt ble fem førerkort beslaglagt. - Fire ble tatt på grunn av fart og en på grunn av en trafikkulykke. 13 av førerne fikk forelegg, 12 av dem pga av fart og 1 på grunn av avstand til forankjørende, sier politiet torsdag.

Kjørte av veien: Politiet fikk natt til torsdag melding om en trafikkulykke ved Andvatnet i Sørreisa i Troms. - Nødetatene rykket ut til stedet. Fører er tilsynelatende uskadd, sier politiet.


Vi oppdaterte gjennom dagen:

Dette jobbet politiet med onsdag i Troms og Nordland

Nasket fra Biltema på Fauske.