Stengt basseng i Skånlandhallen

Bassenget ved Skånland skole er stengt inntil videre.

LØSE FLISER: Stengt basseng på grunn av løse fliser på Evenskjer. Foto: Skånland kommune 

nyheter

– Årsaken til at bassenget må stenges, er at det nok en gang er oppdaget store flater med løse fliser i bassengvolumet, melder Skånland kommune.

Kommunen beklager til de som er brukere av bassenget.

– Vi ser dessverre ikke annen mulighet. Løse fliser kan medføre skade på brukerne, og medfører ellers også store driftsproblemer, heter det videre.

Skånland kommune vet ikke årsaken til hvorfor dette skjer.

– Mange av oss husker at vi opplevde en lignende situasjon etter at bassenget var nytt. Fliser løsnet og den gangen ble hele gulvflaten skiftet ut/reparert. Nå opplever vi løse fliser på de andre flatene (vegger og rampe). Det gjenstår å avklare om det er en årsakssammenheng her. Dette er ikke en situasjon vi forventer skal oppstå etter så få års bruk, heter det videre på kommunens hjemmesider.

De følger opp saken tett.

– Men det er imidlertid ikke mulig på det nåværende tidspunktet å si når og hvordan en reparasjon vil gjennomføres. Vi kan bare konkludere med at bassengkroppen må utbedres før bassenget kan brukes igjen.

– Det arbeides nå med å finne en riktig løsning, og vi vil komme tilbake med ytterligere informasjon når vi vet mer, melder kommunen.

De beklager sterkt og ber samtidig om forståelse for at problemene må rettes opp og at dette dessverre vil kreve tid.