Se Harstad hvert sekund, hele døgnet

Her finner du vårt webkamera som viser havnepromenaden i Harstad.

KAMERATER: Harstad Tidende har, sammen med Harstad kommune, arbeidet med å få på plass et videokamera som kan vise vær og vind i byen. - Vi vet at dette er en tjeneste som er populær, sier kommunikasjonssjef Øivind Arvola i Harstad kommune og redaktør Frank R. Roksøy i Harstad Tidende.  

UiT HARSTAD: Kamerat står på universitetet. Der viser det havneområdet med hurtigbåtkaia, Larsneset og småbåthavna. 

nyheter

Harstad Tidende har, sammen med Harstad kommune, arbeidet med å få på plass et videokamera som kan vise vær og vind i byen. Nå er alt klart.

- UiT Harstad har vært imøtekommende og latt oss plassere kameraet på universitetet. Der viser det havneområdet med hurtigbåtkaia, Larsneset og småbåthavna. Kameraet er vendt mot sør-sørvest, og vi har testet det i et halvt års tid for å forsikre oss om at det tåler påkjenningene av å stå ute. Så langt ser alt greit ut, og vi velger nå å stole på at det er så driftssikkert som vi håper.

Det sier kommunikasjonssjef Øivind Arvola i Harstad kommune og redaktør Frank R. Roksøy i Harstad Tidende. Kameraet strømmer video kontinuerlig, og det er derfor mulig å følge med alt som skjer uten å glippe et eneste sekund. Det er også mulig å spole tilbake for å se hva som skjedde for noen timer siden.

- Vi vet at dette er en tjeneste som er populær, og som mange, både ferierende og utflyttede harstadværinger, benytter seg av, sier Arvola og Roksøy.