Operasjonssentralen i Troms meldte klokka 15.29 mandag at det hadde skjedd en bilulykke ved krysset til Nedre Ruggevik i Harstad.

- To biler har kollidert front mot front. Uvisst skadeomfang, skrev politiet i en melding.

Nødetatene var da på tur ut til stedet.

Dette var den tredje bilulykken i Harstad mandag. Tidligere i dag kolliderte to biler i Kanebogen ved Favusgården og Mix-kiosken. Kort tid etterpå rykket nødetatene ut til en ulykke i Harstadbotn.

Det oppsto fort lang kø i begge retninger. Til ulykkesstedet ankom tre ambulanser, brannbil og politiet, forteller en tipser.

Etter en stund forlot den ene ambulansen stedet i retning UNN Harstad. Noen minutter senere dro enda en ambulanse fra stedet med blålys.

- Ingen er tilsynelatende alvorlig skadet, oppga politiet klokka 15.41.

- Fire personer er bragt til sykehus, to voksne og to barn, meldte politiet klokka 15.54. Totalt var fem personer involvert.

Pressevakta ved UNN opplyser mandag kveld at alle fem involverte ble tatt bragt inn av ambulanser. Fire av dem blir liggende på sykehuset til observasjon over natta.

- Hendelsesforløpet er ikke klarlagt, skriver Troms politidistrikt i den hittil siste meldingen.

Veien var en stund stengt på grunn av bilberging. Det rapporteres at køa i sørgående retning fra Harstad strakk seg fra Ruggevik til Kanebogen, altså en strekning på 5 kilometer.