Fredag feiret de reåpningen med kaker og mange andre tilbud til de som stakk innom.

– De fleste gulvene har fått nye tepper og salene har fått et nytt strøk maling. I tillegg har vi byttet ut nær 85 prosent av utstyret i våre lokaler, sier Lena Erlandsen, daglig leder ved treningssenteret Actic Harstad.

Erlandsen har vært siden oppstarten av treningssenteret for 10 år tilbake. Hun jobbet før den tid i Grottebadet.

Endringer

– Vi har de siste ukene jobbet med å få på plass det nye utstyret i lokalene. Medlemmene har vært tålmodig under prosessen, sier Sebastian Sollie Johnsen, som jobber som treningsinstruktør ved Actic.

18-åringen jobber deltid ved Actic, mens går tredje året på idrettslinja ved Rå videregående skole. Han har bakgrunn som syklist og satser nå på triatlon.

– Jeg kjører gruppetimer i spinning for våre medlemmer. Jeg er en av mange som har gruppetimer her hos oss i løpet av en uke, sier Sollie Johnsen, som er treningsinstruktør ved Actic.

I løpet av en uke er det mellom 30–35 forskjellige gruppetimer i treningslokalene inne i Grottebadet. I løpet av perioden med oppgradering har de kun hatt to dager da det har vært helt stengt i lokalene.

Fordel

– Vi er glad for å få på plass så mye nytt utstyr. Både vi som jobber her og de som er medlemmer merker at det har skjedd en stor endring i lokalene. Vi har brukt en god del penger på å ruste opp salene og utstyrsparken, sier Erlandsen.

Denne uken har de kjørt introduksjonstimer for nye medlemmer.

– Mange setter pris på at en kan trene og også bruke Grottebadet. Vi har de siste årene hatt et stabilt medlemstall her ved Actic de senere årene, sier Lena Erlandsen.

Torsdag og fredag var det mange innom for å se på oppgraderingen som er gjort ved Actic Harstad.

REÅPNING: Actic Treningssenter i Harstad kunne denne uke åpne dørene for et nyrenovert treningssenter.Treningsinstruktør Sebastian Sollie Johnsen (t.h.) viste oss rundt. Foto: Tore Skadal
NYTT: Actic Treningssenter i Harstad er nyrenovert. Foto: Tore Skadal
OPPGRADERT: Ny tepper på gulvene. Nymalte vegger og 85 prosent av treningsutstyret er byttet ut ved Actic Harstad. Sebastian Sollie Johnsen er treningsinstruktør ved treningssenteret i Grottebadet. Foto: Tore Skadal