Ung åpning

Årets Petro startet onsdag formiddag med tre unge stemmer.

ÅPNET: Trine Skårvik fra Kimek, Line Backer-Grøndahl fra KUPA i Harstad og Andreas Inselseth fra Kunnskapsparken Helgeland fikk æren av å åpne konferansen i Harstad 

nyheter

Årets Petro startet onsdag formiddag med tre unge stemmer, som analyserte behovet for olje og gass i framtida. Både olje- og energiminister Terje Søviknes og næringsminister Monica Mæland fra regjeringen er til stede, samt et hundretalls bransjefolk og noen politikere.

De tre unge stemmene var Trine Skårvik fra Kimek, Line Backer-Grøndahl fra KUPA i Harstad og Andreas Inselseth fra Kunnskapsparken Helgeland som fikk æren av å åpne konferansen i Harstad.  Analysen til de unge konkluderte naturlig nok med at det er behov for norsk olje og gass i overskuelig framtid.

Konferansen fortsetter med toppmøte med ministrenes syn på nordnorsk sokkel. Her deltar også stortingsrepresentant Trond Giske fra Arbeiderpartiet.