– Frp vraket LoVeSe

Arbeiderpartiets Kari-Anne Opsal viser til at det er Frp i sittende regjering som selv forhandlet bort Lofoten, Vesterålen og Senja.

Stortingskandidat nr.3 for Ap i Troms, Kari-Anne Opsal, svarer Søviknes.  Foto: Christina Svanstrøm

nyheter

Opsal som er stortingskandidat nummer tre for Ap i Troms, deltar også på Petro i Harstad onsdag.

– Det er flere områder som har vært konsekvensutredet før, for eksempel Troms II flere ganger. Nordland 6 har vært konsekvensutredet og deler har vært åpnet for leting før, men det spiller jo ingen rolle. Det er jo blitt stoppet, blant annet av sittende regjering som forhandlet det bort for å få regjeringsmakt. Man kan jo spørre seg hvor sannsynlig og troverdig det er at pipa nå har fått en annen låt. Det er for øvrig slik at det er områder i kompromisset som ikke har vært åpnet før, sier Opsal i en kommentar til kritikken fra Frp.