Torsdag kveld sto 24-åringen på scenen i Bakgården.

– Jeg synes det var helt herlig. Det er veldig artig å være på hjemmebane, og se kjente fjes i publikum. Det gikk så bra som det kunne gå, sier Bremnes etter endt konsert.

– Beste jeg vet

– Det er alltid hyggelig når man er på en større festival, der det er mye folk, men alle tar seg tid til å lytte og følge med på tekstene. Det er noe av det beste jeg vet, sier musikeren.

Han har aldri spilt på Bakgården før. Da Inge Bremnes vokste opp var musikkmiljøet i Harstad i bunnen av en bølgedal.

– Da jeg og Kristian Kristensen kom inn i musikkmiljøet, var det ikke voldsomt mye band her i byen. På mange måter gjør det at man driver med musikken selv, og skjønner at hvis man skal få noe til å skje, må man ta tak i det selv.

– Lyst til å levere

– Tror du det har påvirket utviklingen for din musikkariere?

– Det er mulig. Man blir veldig sulten på å få musikken til å fungere, og har veldig lyst til å levere, sier Bremnes og fortsetter:

– Det virke på meg som om musikkmiljøet i Harstad er veldig sterkt nå. Det er viktig å få frem unge, lokale talenter. Bakgården har så stort fokus på det - å ta inn musikere som er herfra. Det er såpass store artister som spiller her, og det er bra at lokale musikere får muligheten til å vise seg frem.