I en e-post skriver Arvid Eliseussen:

- Slik ser det altså ut utenfor Kanebogen senter ca. klokka 16.00 søndag. Dette er altså eneste adkomstvei for oss som bor sør for sentret, og slik har vi hatt det nå i flere måneder. Dette er respektløst!

- Hvem er egentlig ansvarlig? Er det ikke mulig å prioritere veien slik at det er mulig å komme fram på en noenlunde anstendig måte? Det som forundrer meg, og mange meg, er at senteret og dets butikker ser seg tjent med en slik adkomst, og at handlende kommer frrivillig til senteret. Jeg ville i allefall ha holdt meg langt unna! Nå må vi kunne forlange at enten ordnes veien slik at vi kommer fram, eller så åpnes bommen ned til Kanebogen slik at vi får adkomst den veien - og det snarest! Slik kan man ikke neglisjere et helt boligområde, skriver Arvid Eliseussen.

Øyvind Markussen, fagkoordinator vei og trafikk i Harstad kommune, sa til ht.no i forrige uke at man er klar over at veien ikke er i tipp topp stand.

– Det er en kommunal vei, men så lenge arbeidet pågår regnes den som privat. Det er Harstad maskin som har ansvaret. Vi har likevel bedt dem om å gjøre noe, og denne uken skulle de høvle og rette på veien, sa Markussen i forrige uke.