Torbjørn var nok ikke kjent under dette navnet, mens alle i Harstad og omegn kjente Torbjørn under sitt navn: Torbjørns Catering. Jeg kjente kun Torbjørn under sitt virke med mat, men det virket som det var hans liv. Da jeg bodde på Stangnes, var jeg ofte på besøk hos Torbjørns Catering.

I 1982 registrerte Torbjørns Catering sin virksomhet. Han leverte til hele Harstad og til et større områder rundt. Ingen ting var for lite og ingenting for stort.

Som er kuriositet kan nevnes: Da Kanebogen kirke skulle planlegges og en ønsket å få politikerne med, inviterte menighetsrådet på frokostmøte i Senterkirken 18.desember 1995. Jeg tok da kontakt med Torbjørn A. Hansen i firma Torbjørns Catering, som hadde sine lokaler i Kanebogen. Hadde vi tatt oss «vann over hode», invitere til frokost uten noe erfaring?

Torbjørns reaksjon, da han hørte problemet, var følgende: «Terje, dette ordner jeg og det skal ikke koste en krone». Og slik gikk det, Torbjørn disket opp med en kjempefrokost. Dette skjedde også 11. juni 1996. Det viste Torbjørns sanne jeg.

Da Harstad Janitsjar arrangerte et stevne med over 1200 musikere i 1999, var det naturlig at Torbjørns Catering skulle lever mat, tilbehør og på ordentlige tallerkener. Dette var meget vellykket og mye skryt kom fra deltagerne.

At jeg brukte Torbjørns Catering i min stilling som kirkeverge i Evenes og Tjeldsund var helt naturlig. Alt var topp kvalitet.

At hans sønn Jørn E. overtok Cateringen i 2008 viser at Torbjørn hadde lagt en langsiktig plan.

Heldigvis er nettopp firmanavnet levende den dag i dag. At Torbjørn også hadde barnebarn og oldebarn, viser at Torbjørn også hadde tanker om sin familie.

Mine tanker går til hans sønn Jørn og hans øvrige familie. Torbjørn skal bisettes 10. mai. 2022.

Du vil alltid bli husket.