Skrevet av: Arvid Eliseussen.

Det ble en symboltung pressekonferanse som ble avholdt sist torsdag, da inntok de styrende politikerne Generalhagen – intet mindre! Antakelig skulle det være en overraskelse, forsåvidt det fremgår av media. Det var ingen tilhørere, bortsett fra at begge lokalavisene stilte med to journalister hver for å kunne fange øyeblikket på den store arenaen.

Når de først slo på stortromma, hvorfor fikk de ikke med seg Hærens Musikkorps, og Kari Bremnes som kunne ha fremført «Sang tel byen» – og politikerne kunne bidratt med å være «dutt dutt-kor» i bakgrunnen. Da skulle jeg ha kastet meg over rullatoren, og prøvd å komme meg til byen, for jeg elsker Hærens Musikkorps, som endelig fikk sin scene etter mer enn hundre år.

Men – Generalhagen fremsto jo på sitt beste, og fotojournalistene fikk nok flotte bilder for fremtidig arkiv!

Så, nå er det tilbake til hverdagen for de samme politikerne. Det skal bli interessant å følge med, men noen blir nok skuffet, noen angrer nok på valget og noen jubler!

Jeg får synge som Wenche Myhre: «For livet skal vi slåss, så lenge det går blod igjennom oss» – både med og uten rullator og håpe på å «Bo trygt hjemme» så lenge som mulig.