(VG): I en fersk episode av podkasten til 730, sier den populære influenceren at feiden med NRK etter det så omdiskuterte Instagram-bildet «ikke er noe hun er stolt av».

– Da hadde du hele statskanalen i et balletak. Det tror jeg aldri har skjedd før at en person har klart?, blir hun konfrontert med av programleder Mathilde Ullum.

– Nei, jeg tenkte ikke på det sånn i den situasjonen der, for jeg følte meg mest bare dum, sier Sophie Elise i podkasten, om bildet hun publiserte på egen Instagram, sammen med venninne og influencer Nora Haukland (26) tidligere i år.

– For meg handlet det mest om å bare ordne opp i situasjonen.

– Unner ingen

På bildet holder sistnevnte en pose med noe hvit i. Bildet var bare ute i noen minutter, før 28-åringen fjernet det.

Det var fortsatt nok til at hun og NRK avsluttet samarbeidet.

I podkastepisoden forteller harstadværingen hvorfor hun lenge ikke uttalte seg til mediene om bildet.

– Jeg skjønte at situasjonen ikke kom til å forsvinne. Det var ingenting jeg kunne si der og da, som kom til å forandre situasjonen. Akkurat da var det viktigere for meg å snakke med familie og venner, enn mediene.

– Jeg unner ingen å gå gjennom dette, fortsetter hun.

Savner Fetisha

Sophie får under podkast-samtalen i tillegg spørsmål om situasjonen med venninnen Fetisha Williams, som hun hadde podkast med da bildesaken havnet i mediene.

Etter at Sophie brått trakk seg ut av podkasten, har tonen mellom de to vært anspent.

– Jeg kan godt snakke litt om det, sier Sophie.

VENNINNER: Fetisha Williams og Sophie Elise Isachsen under et intervju med VG i vår. Foto: Anne Bjørg Vaa / VG

28-åringen forklarer at hun på den tiden gikk gjennom mange ting på privaten.

– Og for meg føltes det ikke naturlig eller riktig å sitte å utlevere om livet mitt på den måten. Vår podkast var jo en sånn good feeling-podkast, som handlet mye om festing og ligging og litt sånn på kanten-ting. Og det synes jeg er helt greit, men ikke i den sitasjonen jeg sto i da.

Ikke snakket sammen

Sophie vil imidlertid ikke snakke om hva det var hun gikk gjennom privat som gjorde at hun valgte å droppe podden. Grunnen er at hun selv ikke er ferdig med å prosessere.

– Men det startet jo med det bildet, sier hun og legger til at mye skjedde etter det.

Sophie forteller at hun og Fetisha ikke har snakket sammen siden de brøt samarbeidet. På spørsmål om hun savner sin tidligere venninne, svarer Sophie at «det er det klar jeg gjør».

Hun opplyser for øvrig at det skal veldig mye til for at hun savner noen.

VG har rettet en henvendelse til Fetisha.