I 180 minutter klarte de å få et samlet publikum til virkelig å åpne latterdørene.

Aadne, som var konferansier, fikk øyeblikkelig kontakt med publikum og kontakten ble spesielt god med noen sykepleiere og en kvinnelig forsker på bergarter fra Kjøpsvik.

Nils-Ingar Aadne Foto: Odd Leif Andreassen

Aadne hadde liten tro på at det finnes en forskningslab i Kjøpsvik. Men det som overrasket han mest var at varaordføreren i Harstad fortsatt satt i sin stilling etter å ha truet en politikerkollega med at han skulle bruke resten av livet til å nekte kollegaen å få noe som helst makt.

– I Oslo mister vi jobben hvis vi har gitt en vi så vidt kjenner en jobb, sa han til øredøvende jubel fra salen.

Dessverre ødela noen i publikum opplevelsen da de midt under showet forlot salen i korte perioder, for enten et dobesøk eller påfyll av drikke.

Erlend Osnes. Foto: Odd Leif Andreassen

Bodøværingen Erlend Osnes høsten også de største latterbrølene da han fortalte om sin dysfunksjonelle familie og julehøytidene. Det er ikke enkelt å samle hele familien til jul da faren er alkoholiker og lillebroren er autist.

Marlene Stavrum. Foto: Odd Leif Andreassen

Marlene Stavrum fikk publikum med seg da hun gikk gjennom kommunevåpnene og det ene etter den andre var styggere enn det forrige.

– Jeg hørte at det for noen år siden var strid om hvilken kommunevåpen dere i Harstad skulle ha. Bølgen eller Griffen. Det jeg kan slå fast er at dere valgte rett.

Frida Homlung Foto: Odd Leif Andreassen

Frida Homlung ønsket seg dickpic, siden hun aldri hadde fått det.

Se egen sak på Harstads egen Silje Øverås Myre.

Steinar Sagen. Foto: Odd Leif Andreassen

Steinar Sagen avsluttet kvelden med å fortelle at både mammaen og pappaen hans har bart og pupper, og det han er mest opptatt av for tiden er hvordan han skal introdusere en buttplugg for kona, eller en rumpesmokk, som han mener den burde hett.