Non-Stop

Sjanger:action/mysterie/thriller

Regissør: JaumeCollett-Serra

Spilletid: 106min

146 passasjerer ombord, 146 mistenkte. Liam Neeson, stjernen fra Taken, spiller US AirMarshall Bill Marks i action-thrilleren Non-Stop.

Den nervepirrende thrilleren Non-Stop tar oss med opp iluften, 40 000 fot over jordens overflate. På en transatlantisk flyturmellom New York og London mottar fly-politimannen, Bill Marks, flere kryptiskemeldinger som sier at han skal overføre 150 millioner dollar til et oppgittkontonummer. Hvis han ikke gjør det vil straffen bli nådeløs.

Helt til overføringen er sikret kommer en og en avpassasjerene på flyet til å bli drept hvert tyvende minutt, og Marks desperatekamp for å finne drapsmannen på flyet er i gang.

Sorg og glede

Sjanger: drama

Regissør: NilsMalmros

Spilletid: 107min

Nils Malmros er en av Danmarks mest anerkjente og bestefilmregissører. På 1980-tallet lagde han blant annet «Skjønnheten og Udyret».Malmros’ filmer er personlige, nære og med sterk autentisitet; de er som tattut fra det virkelige liv.

På begynnelsen av 80-tallet giftet Malmros seg og fikk endatter. Men en stor tragedie rammet den lille familien, og dette erutgangspunktet for «Sorg og glede».

Filmen handler om det verste som kan skje en og om den storekjærligheten som gjør at man kommer seg ut av marerittet.

«Sorg og glede» ble en stor suksess på danske kinoer, medover 200 000 solgte billetter og gode anmeldelser.

Filmplakat filmen Non-stop Foto: Pressefoto