Førstkommende lørdag ryddes storsalen når Nordland Teater gjester Harstad Kulturhus med forestillingen "Jeg forsvinner".

I forestillingen møter du en kvinne som venter på mannen sin som hun ikke får kontakt med. Utenfor venter krisen på henne, og hun må snart legge på flukt fra barndomshjemmet. Heldigvis er hun der sammen med sin beste venninne, og sammen forsøker de å forberede seg på de uunngåelige redslene som vil møte dem der ute.

Forestillingen tar oss med til flere steder samtidig. Steder hovedpersonene er, og der andre mennesker i andre situasjoner er samtidig. Vi lever en tid hvor forskjellene i levestandard og konfliktnivå er enorme. Samtidig som vi er her, er det også noen barn som er i ferd med å miste livet i Aleppo.

Blant hovedrolleinnehaverne finner vi blant annet Anette Hoff, best kjent fra såpeserien Hotel Cæsar og Marit Andreassen fra Svolvær. Med skuespillerne vil Nordland Teater utfordre oss til å reflektere litt mer over hvordan vi ville forholdt oss til de situasjonene som møter hovedpersonene.

Anette Hoff, Marit Andreassen og Svein Harry Schöttker-Hauge er blant hovedrolleinnehaverne til forestillingen "Jeg forsvinner". Foto: Gisle Bjørneby