Utformet av med-skaperne av Call of Duty og andre utviklereav Call of Duty serien, kommer nå Titanfall. Et av de høyst forventede spillenei 2014.

Respawn har tatt inspirasjon fra deres erfaring med first-person actionspill og tar det til et nytt nivå innen spilldesign og skapelse av et nyttunivers i Titanfall. De avanserte kampteknikkene gir deg frihet til å kjempe pådin måte.

Spillmoduser:

ATTRITION

Hvis du ikke har spilt Titanfall før, så er dette hvor du vilstarte. Drep alt på motstander laget for å tjene Attrition Points. Vinnerlageter det som når poengsum grensen først, eller som har den høyeste poengsummennår tiden går ut.

HARDPOINT DOMINATION

Fang oghold fast på de tre hardpointsene i banen for å skaffe poeng til laget ditt. Joflere hardpoints du har, jo fortere vinner du. Fang nøytrale hardpoints ved åstå nært dem en kort stund. Fang fiendtlige hardpoints ved å stå nært dem enlengre stund – et harpoint må bli nøytralt før du kan fange det. hvis fienderer nært et harpoint må du finne og eliminere dem før de tar over det.

LAST TITAN STANDING

I LastTitan Standing starter alle i en Titan. Ditt lag må eliminere alle defiendtlige Titanene eller Pilotene for å vinne. Dette er en rundebasert modus,og laget som vinner best av fem runder vinner kampen. Når man er i runden erdet ingen gjenoppliving og det er ingen ekstra titans før neste runde starter.

TITANLISTE:

Atlas

Som en multi-rolle Titan, utmerker Atlas seg der andremodeller bommer. Atlas representerer det høyeste innen generell utvikling ivåpen, god beskyttelse og økt mobilitet. Uansett om oppdraget kreveroppklaring, raskt overfall, ild støtte, taktisk støtte eller en kombinasjon avalle, så er Atlas alltid til å stole på.

Ogre

Det er ingen tvil, Ogre er konstruert til å være den ultimatekrigsmaskinen. Ogre er toppen innen beskyttelse og offensive evner. Når dittoppdrag krever Maximum overlevelse, så er Ogre den eneste Titanen somkonsekvent utklasser alt annet på slagmarken

Stryder

Overlevelse via fart og bevegelse er nøkkelen til Strydersbetydelige eksepsjonelle tapperhet på slagmarken. Raskere enn alle andreTitaner, er Stryders mobilitet i toppklassen. Selvfølgelig, selv med dennefordelen, vil Stryder ikke ofre noen av de andre funksjonene som oppdraget dittkrever.

Utvikler: Respawn Entertainment

Utgiver: Electronic Arts

Slippdato: 28. Mars 2014(Xbox 360)

13. Mars 2014 (Xbox One, Windows)

Platform: Microsoft Windows,Xbox 360, Xbox One

Sjanger: First-person shooter