Brick Mansions

Sjanger: action/krim/drama

Regissør: Camille Delamarre

Spilletid: 90 min

Paul Walker, The Fast and Furious-stjernen, i en av sine siste roller.

I en forfallen og øde del av Detroit holder byens aller farligste kriminelle til.        I «Brick Mansions» styrer den hensynsløse og mektige gangsteren Tremaine. Ute av stand til å kontrollere kriminaliteten har politiet bygget en enorm mur rundt området for å beskytte resten av byen.

Undercover-betjenten Damien Collier (Paul Walker) har viet arbeidslivet sitt til å bekjempe vold og korrupsjon. For Lino (David Belle) er hverdagene en evig kamp for å leve et ærlig liv på den rette siden av loven. Damien’s og Lino’s liv krysses da Lino sin kjæreste blir kidnappet av Tremaine, og plutselig blir de to tvunget til å samarbeide for å forhindre hele byen fra å eksplodere.

The Other Woman

Sjanger: komedie/kjærlighet

Regissør: Nick Cassavetes

Spilletid: 109 min

Komedien «The Other Woman» er årets jentefilm med Camreon Diaz, Kate Upton, Leslie Mann og danske Nicolaj Coster-Waldau i hovedrollene.

Da Carly (Cameron Diaz) oppdager at kjæresten hennes allerede er gift prøver hun å stable livet sitt på beina. Når hun en gang tilfeldigvis møter eks-kjærestens kone, Kate (Leslie Mann), finner hun ut at de har mye tilfelles og hennes tidligere fiende blir en ny bestevenninne. Oppstandelsen er stor når de oppdager at det finnes en tredje kvinne (Kate Upton) i eksens liv, og de tre kvinnene bestemmer seg for å hevne seg sammen på den utro løgnhalsen.

Brick Mansions Foto: Scanbox
The Other Woman Foto: 20th Century Fox