Har fått 45.000 kroner i støtte - holder treningskonkurranse i januar

Harstad skoles musikkorps har fått støtte fra tre ulike fond for å holde konkurranse i Harstad.

DRILL: Bildet er fra da Harstad skoles musikkrops deltok på Østlandsmesterskapet i fjor. Fra venstre: Leah Normann, Synne Stavli, Anne A. Ørnsrud. Silje Aspenes. Maya Rudi. Margrethe Justad. Elisabeth Sørensen. Mari A. Hovrud. Lotte K. Helstrøm og Johannes K. Helstøm. Arkivfoto.  Foto: Privat

kultur

Linda Bremseth i Harstad skoles musikkrops-komiteen sier at treningskonkurransen og workshopen har fått 30.000, 10.000 og 5.000 kroner i støtte fra Samfunnsløftet, Sparebankstiftelsen og Sullandfondet.

– Konkurransen og workshopen blir 18. og 19. januar. Det er påmeldt 69 ungdommer til konkurransen og 99 ungdommer til workshopen, fra flere steder i Nord-Norge, sier hun.