Åpnet Contrasto i Harstad kirke

Contrasto-festivalen er i gang for fjerde gang. Med Eurovision-hymnen åpnet det hele i en fullsatt kirke.

FULLSATT: Harstad kirke ble fylt til randen da Contrasto åpnet med Påskeoriatoriet av Johann Sebastian Bach. Foto: Kåre Torvanger 

kultur

Hovedverket i Harstad kirke torsdag kveld var Påskeoriatoriet av Johann Sebastian Bach fremført av korene Vokal Nord, Vocal Art, Narvik kirkes Kammerkor, Trondenes Motettkor og musikere fra MiNensemblet, Hærens Musikkorps, Brøstadbotn Barokk Band og Paulus Barokk.

Men før det fremførte musikerne uten kor Chapentiers kjente eurovisionshymne. Bjørn Andor Drage var dirigent. De neste dagene får publikum blant annet sjansen til å oppleve Tango i Nordic Hall, Audun Iversen i Støyperiet og De fire Årstider i Trondenes kirke.