Klart for fjerde utgave av Contrasto: – Tangokvelden blir tøff

Når festivalsjef Knut Erik Sundquist torsdag blåser i gang årets Contrasto, er han i trygg forvissning om at festivalen også i år holder høyt internasjonalt nivå.

bandoneonstjerne: Åsbjørg Ryeng turnerer i inn- og utland. Nylig var hun i Argentina. – Her ble jeg utrolig godt mottatt selv om jeg kom som en lyshudet skandinav, sier hun. For 4–5 år siden spilte hun også i Harstad gjennom et arrangement i regi av Kultur i Troms. Foto: Marte Eyde Kjuus  Foto: Photographer: Marte Eyde Kjuus

kultur

Han kan slå i bordet med et knippe artister som svært få andre kammermusikkfestivaler kan vise maken til. Med sitt brede internasjonale kontaktnett har Sundqvist også denne gang samlet sammen artister som garantert vil gi publikum flotte opplevelser i løpet av festivalens fire dager.

Når vi ber han komme med anbefalinger på hva som er verdt å få med seg, vrir han seg en smule i stolen.