For stor etterspørsel, flytter teaterstykke

Hålogaland Teaters oppsetning av «De Usynlige» flyttes fra Lillesalen til Storsalen torsdag 7. februar.

FOLKSOMT: Storsalen i Harstad kulturhus var nær fullsatt på den internasjonale eldredagen 2018. Illustrasjonsbilde.  Foto: Tore Skadal

kultur

De Usynlige er teaterstykke som baserer seg på den populære boka av Roy Jacobsen som kom ut i 2013. Hålogaland Teater har spilt for fulle hus i Tromsø siden slutten av november, og nå skal forestillingen ut på turné. I Harstad har etterspørselen vært så stor at Harstad Kulturhus nå flytter forestillingen fra Lillesalen til Storsalen.


Inviterer til sceneshow og kunstutstilling

UKM i Harstad går av stabelen 16. mars.


– Opprinnelig var forestillingen satt opp i Lillesalen. Det har vært jevnt salg siden vi slapp forestillingen i høst, og i forrige uke var det helt utsolgt. Etter dialog med kunstnerisk team ved Hålogaland Teater ble vi enige om å flytte forestillingen til Storsalen slik at flere kan få mulighet til å se «De Usynlige» i Harstad, sier markedsansvarlig Tone Christoffersen i Harstad Kulturhus.