Hun er invitert sammen med de tre siste års vinnere av MGP jr. til å opptre i programmet der hun skal fremføre en del av vinnerlåten «Du gjør mæ så glad’» satt sammen i en medley sammen med de andre artistenes vinnerlåter

Lover å gi alt på scenen

– Dette gleder jeg meg stort til. Jeg pleier å se dette programmet så ofte jeg kan, da jeg syntes der er kult at publikum er med på allsang på låtene artistene fremfører, sier Thea til Harstad Tidende.

– Å få delta i Allsang på Grensen er noe av det største jeg har fått vært med på, og noe jeg har drømt om lenge. Det er alltid tusener til stede på arenaen, og enda flere som ser programmet på TV.

– Jeg lover å gi alt på scenen og satser på å få så mange som mulig til å synge med når jeg fremfører «Du gjør meg så glad’», sier Thea, som tirsdag satte seg på flyet for å delta på prøvene foran torsdagens sending.

Thea er midt i en hektisk sommer med opptredener på flere festivaler, blant andre Årsteinøya, avslutningskonserten under Norway Cup og Foldvikmarknaden, der blant andre også Sigrun Loe Sparboe og Tonje Unstad skal spille

Theas neste store happening blir ifølge henne selv 31. august, da hun skal holde sin egen «Thea med venner»- konsert i Lillesalen i Harstad Kulturhus.

Da håper hun å fylle salen og lage en flott konsertopplevelse for små og store.

Noe eget å stå på scenen

– Denne konserten ser jeg virkelig fram til. Det er noe eget å få stå på en scene i Kulturhuset i hjembyen.

– Her skal jeg blant andre synge sammen med Espen Fernando, som var en av fire superfinalsiter da jeg vant MGP jr. i 2015.

– I tillegg får jeg med meg Sigrun Loe Sparboe, som jeg har samarbeidet en god del med den senere tiden. Vi skal gjøre flere låter sammen, pluss at hun skal gjøre noen alene.

– Jeg jobber fortsatt med å få på plass flere av mine venner til denne konserten, men det er fortsatt uavklart hvem som til syvende og sist har anledning å stille.

– Jeg kommer også til å fremføre en del sanger alene, sier Thea Floer Kulseng som oppfordrer folk til å kjøpe billetter slik at Lillesalen fylles opp.

MGP JR: Under Allsang på Grensen skal Thea Floer Kulseng opptre sammen med andre MGP jr. vinnere. ARKIVFOTO: Øivind Arvola Foto: Oivind Arvola