Thea Floer Kulseng opptrer på «Allsang på grensen»:

– Dette har jeg drømt om

I morgen kan du se og høre harstadjenta Thea Floer Kulseng på TV2s populære program «Allsang på Grensen».

allsangklar: Thea Floer Kulseng deltar i morgen på TV2s Allsang på Grensen. Her står hun på scenen under Årstein-festivalen for to uker siden. Foto: Kim-Remi Kjesbu  Foto: Kim- Rem iKjesbu

kultur

Hun er invitert sammen med de tre siste års vinnere av MGP jr. til å opptre i programmet der hun skal fremføre en del av vinnerlåten «Du gjør mæ så glad’» satt sammen i en medley sammen med de andre artistenes vinnerlåter

Lover å gi alt på scenen

– Dette gleder jeg meg stort til. Jeg pleier å se dette programmet så ofte jeg kan, da jeg syntes der er kult at publikum er med på allsang på låtene artistene fremfører, sier Thea til Harstad Tidende.