Med en fløytespillende kaptein Steinar Døvle, ble vi tatt med på en liten byvandring, og det dukket opp musikanter overalt.

Et artig konsept dette, rusle rundt å finne musikere. Fra parkeringsplassen ved kinoen ble vi først med inn i Grottebadet, og møtt av selveste «Grotty». De første musikerne dukket jammen opp i garasjen der. Og selvsagt fikk vi en liten musikalsk snutt, før vi vandret videre.

Innom kinoen, hvor det var musikere både i selve kinosalen, og nede i foajeen. Et åpent bysenter viste seg også å inneholde musikere, sågar noen som kom seilende ned fra taket.

Og alle vi møtte på vår vei, lovet å komme til det hemmelige stedet for å spille i orkester. Til slutt endte vi opp i Generalhagen, og her dukket jammen alle musikerne opp, og det ble et flott avslutningsnummer.

Kaptein Døvle har barnetekke, og klarte faktisk å få ungene til å være stille når det trengtes. Og ungene var som alltid engasjerte, noen kanskje litt i overkant, men pytt pytt, hva gjør vel det. Håper korpset gjør dette flere ganger, og hva med å spille litt barnesanger, så ungene kan synge med?

Les også: Arvvas innfridde

Unikt, rart og veldig fint