Årets største spillshow starter lørdag

Vi spår hva som kommer til å dukke opp på E3 i Los Angeles.

E3 i Los Angeles Disse spillene og mange flere tror vi dukker opp på spillmessen E3 i Los Angeles. Over 60.000 mennesker ventes å delta. Alt som skjer streames videre for de nysgjerrige.  Foto: Kollasj

kultur

Lørdag klokken 20 går starten for verdens største spillshow hvor Microsoft, Sony, Nintendo, Electronic Arts og alle de andre små og store selskapene presenterer sine største nyheter.

PS. LOLbua vil streame og kommentere alle pressekonferansene på sin Twitch-side.

Det var her vi først fikk høre detaljene om Playstation 4 og Xbox One, og det var her vi først så spill som Zelda: Breath of the Wild og God of War. Forventningene er alltid høye, og derfor tok podkasten LOLbua fra Harstad en gjennomgang av hva de forventer og ønsker i ukens episode.

Hør episoden for å få med deg alle våre spådommer.

Her er en kort oversikt over noe av det du kan forvente deg. En morsom drikkelek blir å følge med på hvor mange battle royale-spill som blir nevnt eller vist under veis. Starten går lørdag 9. juni.


Electronic Arts - Lørdag klokken 2000

Spillgiganten vil som vanlig ha fokus på verdens største sportsspillserie: Fifa. Vi venter også glimt fra det kommende storspillet Anthem (som minner mye om Destiny) og neste utgave av Battlefield-serien. Mer usikkert er det om vi får en ny utgave av The Sims. Nå er det lenge siden vi har sett noe til serien, og det er kanskje på tide med et comeback. Det samme gjelder seriene Command & Conquer og Skate.

Fifa Det er aldri noen tvil om at fotballserien får plass på E3, ikke minst i VM-året 2018.  Foto: Electronic Arts

Microsoft - Søndag klokken 2200

Selskapet bak Xbox-maskinene sliter med tilgangen på eksklusive spill. Vi forventer derfor en lang rekke annonseringer. Vi tror vi får se et nytt Halo-spill eller remakes av de gamle utgavene. Et nytt Fable-spill er heller ikke umulig. Vil Peter Molyneux vende tilbake med Milo?

Halo Master Chief og Halo-serien tror vi du garantert møter søndag.  Foto: Microsoft

Bethesda - Mandag klokken 0330

Selskapet som blant annet eier seriene Doom, Elder Scrolls og Fallout gir ikke ut så veldig mange spill, men de som kommer er alltid interessante. Bethesda har allerede teaset Fallout 76 og et nytt Rage-spill som vi får se mer av her. Vi håper på et nytt Elder Scrolls-spill, men det spørs om vi er så heldige.

Skyrim Det forrige hovedspillet i Elder Scrolls-serien, Skyrim, er fremdeles svært populært. Vi håper på en ny utgave.  Foto: Bethesda

Snakker om alt fra spill til Donald Trump:

Nå kan du høre en av Norges mest populære nerdepodkaster på HT.no

I LOLbua skal det egentlig handle om populærkultur og spill, men ofte sklir det ut.


Ubisoft - Mandag klokken 2200

Ubisoft står bak noen av de største spillene, blant annet Assassins Creed, Far Cry, Watch Dogs, Splinter Cell og mye mer. Vi gleder oss til å se mer av The Division 2 og et nytt Beyond Good And Evil.

Assassins Creed En rekke storspill ventes fra spillgiganten.  Foto: UbiSoft

Sony - Tirsdag klokken 0300

Fjorårets Sony-show var ikke allverden, men de store spillene sto i kø på presentasjonen. I år håper vi på Bloodborne 2 og nytt Socom-spill. Ellers kan du blant annet forvente å se mer fra The Last of Us 2 og Spiderman.

Spiderman Et helt nytt Spiderman-spill ventes på Sonys show.  Foto: Sony

Nintendo - Tirsdag klokken 1800

Suksessen med Nintendo Switch gjør at vi venter store ting fra den japanske spillgiganten også i år. Deres forhåndsinnspilte show ser nesten alltid bra ut, og inneholder stort sett masse humor.

SUKSESS Nintendo har klart å reise seg igjen etter problemer med å slå gjennom med maskinen Wii U. Nå er det Switch som gjelder, og det bugner av gode spill. Vi venter mye fra selskapet i år.  Foto: Nintendo

LOLbua vil også streame og kommentere alle pressekonferansene på sin Twitch-side.


Disse to filmene overrasker positivt

Begge filmene opplever svikt hos publikum, men likevel synes du bør se Batman Ninja og Solo: A Star Wars Story.Fikk uventet hjelp fra Minecraft-milliardæren

Spillutvikler Erling Hoff Martiniussen fikk plutselig et publikum på 3,85 millioner mennesker.Denne grøssende Netflix-serien bør du få med deg

I den nyeste episoden av LOLbua får du tips om en TV-serie helt utenom det vanlig.