Klargjør Ilios-utstilling:

Spenning i galleriet

Du skal ikke se bort fra at enkelte av kunstverkene som stilles ut under Ilios, vil ramle fra hverandre.

Utstiller: Eirik Abri stiller ut for første gang i Galleri NordNorge i forbindelse med utstillingen under Ilios. Abri er også musiker, og har gitt ut flere plater med bandet The Revolt. Nå er han elev ved kunstakademiet i Tromsø, og jobber kunstnerisk med kollasjer.  

kultur

– Gjennom denne utstillingen ønsker vi å vise noe av det beste som skjer av hva morgendagens kunstnere har å by på, sier kurator for Ilios-utstillingen, Ingeborg Annie Lindahl. Ønsket er at Nord-Norge skal bli et kraftfelt i kunsten, og at Ilios bidrar som springbrett for kunstnerskap i starten av karrieren.

–Jeg hadde min første soloutstilling under Ilios i 2009, og det hadde avgjørende betydning for meg, sier Lindahl.