– Dette er det største jeg har gjort i hele mitt liv

Etter å ha jobbet i et helt år for å realisere drømmen om å sette opp en filmfestival, kunne Helene Hokland endelig vise fram over 42 kortfilmer.

Helene Hokland står bak Arctic Moving Image & Film Festival. Med 2000 solgte billetter ble det en suksess, og Hokland lover å gjente suksessen til neste år.   Foto: Theodor Karlsen

kultur

Over fire dager kunne besøkende oppleve en unik kombinasjon av anerkjente narrative filmer og dokumentarer, videokunst, seminarer, debatt, kurs, skulpturer og installasjoner under Arctic Moving Image & Film Festival. Og festivalen ble til en suksess. Hokland solgte nemlig 2000 billetter.

– Jeg hadde ikke forventet at vi skulle selge så mange billetter. Det forteller at det er et behov for å se film i Harstad, og for å samle seg rundt gode opplevelser. Det er helt fantastisk, sier Helene Hokland.