Tango! Heftig begeistring!

Jovisst er skikkelig tango heftig, og gjerne med en solid dose sensualitet i tillegg!

Dansere: Cyrena Drusine og Steinar Refsdal leverer tangodans av høy klasse. Foto: John Storhaug 

nyheter>>

Kvelden inneholdt begge deler, i rikt monn, og publikum lot seg begeistre. En musikalsk kvartett fra øverste hylle, med Erika Toth på fiolin, Runa Bergsmo på cello, Ann-Sofie Godø på flygel, og eneste hanen i kurven, Rune Larsen på akkordeon. Og ikke minst danserne, Cyrena Drusine og Steinar Refsdal. Til tider skapte de magi på parketten i lillesalen.

  Foto: John Henry Storhaug

I utgangspunktet har denne journalisten liten kjennskap til både musikkformen og dansen, så man kunne gå til forestillingen uten spesielle forventninger, og bare la seg begeistre. Både av musikken, og ikke minst dansen.