Utvider med nytt konsept

Nathanielsen Begravelsesbyrå starter opp med eget blomsterbinderi.

Blomsterdekoratør Liv Anne Nordahl og daglig leder Andreas Hansen.  Foto: Morten Hagen

nyheter>>

– Dette kom litt brått på oss, vi hadde planer om å utvide driften, men ikke før om noen år. Siden Hageland Nathanielsen Blomster legger ned sitt bestillingsbinderiet, tar vi sats og starter opp en ny avdeling hos oss, sier daglig leder Andreas Hansen.

Begravelsesbyrået kontaktet Liv Anne Nordahl. Hun er utdannet blomsterdekoratør, med mange års erfaring. Hun sluttet som blomsterdekoratør for ett par år siden, og har jobbet hos Vakre Vene i Harstad. Savnet etter blomsterfaget var fremdeles stort, og da Hansen spurte, ble fristelsen for stor. I dag var hennes første arbeidsdag, og hun ser frem til å utvikle denne avdelingen.