Frysetråleren Magne Arvesen døpt og lykkønsket

Med nær hundre gjester på nykaia til Arvesen-rederiet noen steinkast fra Engenes, knuste gudmor Sølvi Arvesen sjampanjen mot den blålakkerte skutesida til bygdas nye stolthet, den 70 meter lange frysetråleren Magne Arvesen.

DÅP: Her har gudmor Sølvi Arnesen sendt sjampanjen mot skutesida og med det sørget for en vellykket dåp av frysetråleren Magne Arvesen.  Foto: Knut Godø

nyheter>>

Allerede har båten fått ilddåpen sin på flere fisketurer, forrige helg lå båten med sitt mannskap på 21 og plasket i Barentshavet.

Båten er siste skrik på alle vis. Mannskapet har nærmest hver sin suite om bord, med eget bad. Treningsrom til å fylke fritida med. Vi har satset svært mye på sikkerhet og komfort hos mannskapet, sa reder Johannes Arvesen i sin introduksjonstale.