Varaordfører om renovasjonsavgiften på fritidsboliger: – Hvorfor får de ikke informasjon

Espen Ludviksen (Sp) stiller seg kritisk til en uforutsigbar regning en hytteeier på Rogla fikk.

Espen Ludviksen.  Foto: Håkon Wikan

nyheter>>

Hytteeier Ola H. Storli nekter å betale avgift til Harstad kommune for en tjeneste han mener han ikke får. Nå trues han med inkasso.

– Jeg ble rimelig forbannet da det plutselig lå et trekk på konten min på 1.250 kroner for renovasjonsavgift for hytta. Jeg har ikke fått noen som helst informasjon om at det var innført en slik avgift. Det var heller ingen informasjon om hvor jeg kunne benytte meg av tjenesten. Jeg er rett og slett sjokkert over at det går an å opptre så arrogant som det kommunen har gjort i denne saken, sa Storli til Harstad Tidende ved en tidligere anledning.