Elever ved Heggen kan vinne nasjonal pris og tusenvis av kroner med sine prosjekter: – Strevsomt, men verdt det

Blant bidrag fra 20 skoler landet over kjemper tre elevprosjekter fra Heggen om å vinne den nasjonale forskningskonkurransen «Holbergprisen i skolen».

Veiledere: Heggen-lektorene Hilde Sofie Berg (til venstre) og Gro Reppen har de siste månedene støttet elever i faget "Sosiologi og sosialantropologi" med sine forskningsprosjekter.   Foto: Privat

nyheter>>

Før jul begynte forskningsarbeidet ved Heggen, der elever fra to klasser ved faget «sosiologi og sosialantropologi» gruppevis skulle utarbeide hver sine forskningsprosjekter om egenvalgte tema innen samfunnsfag og humaniora.

Det har gått varmt i tastaturet siden, med skriving til siste sekund, helt til tre utvalgte elevbidrag fra klassene til slutt ble levert og påmeldt konkurransen 8. april, forteller lektor Hilde Sofie Berg. Sammen med lektor Gro Reppen har hun veiledet ungdommene i prosjektet de siste månedene.