FINANSSKANDALEN

Finansskandalen vokser - over hele Norge jakter investorer på nesten 300 millioner kroner: – Det er en drittsak

Kjente investorer i Tromsø, Oslo og Bergen jakter på 300 millioner kroner som kan være tapt på risikable investeringer i Canada. - Det er en drittsak.

GRANSKER: Det tidligere tenniss-esset Christian Ruud er med i en gruppe investorer som gransker hans tidligere studievenn, tenniskompis og forretningspartner Per-Erik Viking Karlsson. Foto: Privat / Skjermdump.  

nyheter>>

Asylgründer Ronald Tuft, det tidligere tennis-esset Christian Ruud og en rekke andre kjente investorer på Vestlandet, Oslo og Nord-Norge jakter på opp mot 300 millioner kroner de frykter er tapt på investeringer i Canada. Investorene har satt ned granskningsgrupper som leter etter pengene.

– Det er en drittsak. Det er ikke mer å si om det, sier investor Ronald Tuft.