Thomas samler inn penger til julegaver til helsearbeidere: – Det holder ikke med paraplyer og refleksbånd

Da Thomas Paulsen leste at helsearbeiderne i Nord-Norge ikke fikk julegaver tok han grep.

STARTET GAVESPLEIS: Thomas Paulsen jobber til daglig som fagansvarlig for informasjonssikkerhet ved Sparebanken Nord-Norge. I romjulen håper han å samle inn nok penger til en forsinket julegave til alle nordnorske helsearbeidere.  Foto: Ronald Johansen

nyheter>>

Før jul leste Thomas Paulsen en artikkel i Nordlys, som handlet om at de ansatte i helsevesenet i Nord-Norge ikke får julegave, til tross for at det har vært et ekstraordinært år.

– Jeg kjente at det kokte litt inni meg. Dette er grådig urettferdig mot dem som faktisk har stått i frontlinjen i krigen mot koronaviruset, og samtidig holdt verdens beste helsevesen oppe i en helt spesiell tid, sier initiativtakeren til iTromsø.