– Breivika trenger mer egenorganisert aktivitet på de unges premisser

Kenneth Dallager ga politikerne klar beskjed om at noe må skje med situasjonen i Breivika, Beate Tande fra Ervik fritidsklubb sa hun savner samarbeidet, og Liv Kristin Lauritzen fortalte om den planlagte ungdomsklubben i Kila ved tirsdagens oppvekstutvalg.

Oppvekstutvalget: På tirsdag var det temamøte om fritidstilbud for barn og unge.  Foto: Marie Øvrum

nyheter>>

– Noe av det viktigste på møtet i dag, var dialogen med fritidsklubbene, og at Kenneth Dallager møtte opp, og delte engasjert fra sine tanker om situasjonen i Breivika, sa Edvin Eriksen (SV) etter møtet.


Vraker Frp-forslag mot ansiktsdekkende plagg: – Som at det plutselig er elefanter i sentrum fordi det har flytta en sirkusdirektør til byen

– Det er et ikke-problem, sier Rune Stenstrøm (H) i oppvekstutvalget. Britt Bergersen (Frp) er ikke enig.


Savner samarbeid om spennende aktivitet

Møtet ble holdt i den gamle byskolen, hvor Harstad Fritidssenter nå holder til. Tilstede fra fritidsklubbene var Beate Tande fra Ervik fritidsklubb, Odd Nilsen fra Medkila fritidsklubb, og Trond Fjelde fra Grytøy ungdomsklubb. Også Liv Kristin Lauritzen fra den planlagte ungdomsklubben i Kila var på møtet, for å orientere om prosessen for oppstart.