Kvæfjord Sanitetsforening:

Feiret hederspris: - Du er en propell som bare fortsetter å snurre og snurre

I august fikk ildsjelen Marie Markussen utdelt en høythengende hederspris fra Norske Kvinners Sanitetsforening. Tirsdag ble hun feiret på Pensjonisten på Borkenes, med både kaffe, kaker, snitter, blomster, taler og mye latter.

Ordfører Torbjørn Larsen, prisvinner Marie Markussen, og sentralstyremedlem i Norske Kvinners Sanitetsforening Anne Kristin Hansen.  Foto: Marie Øvrum

nyheter>>

Hanne Evensen, postansvarlig og sekretær i Kvæfjord Sanitetsforening, ønsket velkommen til et rom fylt med engasjerte medlemmer i godt humør. Marie Markussen satt smilende og forventningsfullt med ørene oppe, i det taler etter taler tok ordet for å dele velfortjent skryt.


Fikk hederspris for sin mangeårige innsats i Kvæfjord Sanitetsforening

– Jeg føler meg beæret, sier Marie Markussen om påskjønnelsen.


Lang og imponerende merittliste

– Æresmerket er det høyeste utmerkelsen man kan få i Sanitetsforeningen. Den gis bare ved ekstraordinære tilfeller, til personer som har gjort en særlig innsats. Det har du gjort, på eksemplarisk vis, sa Vigdis Knutsen, sentralstyremedlem i Kvæfjord Sanitetsforening.