Rekordskyting gir valgets kvaler:

Målet er å bli norgesmester, men kanskje bytter han klasse

- Jeg har jo et mål om å bli norgesmester. Samtidig fortjener Oddmund Eggum å få litt konkurranse.

TREFFSIKKER: Idar Sareussen omkranset av rekruttskytterne, som lå på standplass sammen med veteranen da han skjøt 30 treff med 28 inntertiere til ny banerekord på Heggenkollen. Foran Dina Nermark. Bak fra venstre: Celine Nermark, Ane Nermark og Simon Wikman Kaarbø  Foto: Trondenes skytterlag

nyheter>>

Det sier Idar Sareussen fra Trondenes Skytterlag etter å ha gjennomført Trondenestreffen på Heggenkollen. Det gjorde han ved å levere en helt vanvittig serie. På tre ganger ti skudd satt alle skuddene i tieren. Det som imidlertid virkelig får skyttere til å heve øyenbrynene over denne serien, er at 28 av skuddene var sentrumsblinker. Og som ikke det var nok var de to resterende skuddene 10,4. Det vil si at Sareussen var minimale 0,3 millimeter unna å levere en perfekt serie på sine liggendeskudd.

- Det var jo så gode forhold å skyte under fredag kveld. Det var jo ikke et vindpust på Heggenkollen, sier Sareussen kledelig beskjedent om banerekorden som sørget for å smadre tidligere rekorder på Heggenkollen.