Marenius Alvereng (24): Fra noteark på Grytøya til studiotid med favorittartistene i London

–Jeg husker jeg sa til moren min, "nå har jeg jobba med alle favorittene mine, nå mangler bare Coldplay". To uker senere sto de der i samme studio som meg. Det var spesielt, sier den up-and-coming lydteknikerassistenten på telefon fra London.

Grytøyværing: Det føltes trygt for Marenius Alvereng å reise hjem fra London til familien i vår, i en usikker tid både korona-, og jobbmessig.  Foto: Pål Alvereng

nyheter>>

– Jeg brukte noen kvelder på å ta det innover meg, det var overveldende at det var blitt livet mitt, sier Marenius Alvereng fra Alvestad på Grytøya, om den første tiden i London som lydteknikerassistent for verdenskjente artister som Madonna og Coldplay.

Jobber med favorittartistene

– Coldplay har vært favorittbandet mitt siden jeg var 11 år. Jeg husker jeg fikk det nye Viva La Vida- albumet til jul, og siden har jeg fulgt alt bandet gjør tett.