Robert Sheath finaleklar på 400 meter:

Smadret sin egen rekord

Forsøksheatet på 400 meter ble en stor opptur for IK Hinds Robert Sheath.

SPRINT: Roberth Sheath vant 100 meter på tiden 11,58 med klubbkamerat Tobias Johansen som nest best på tiden 12.03 i årets første friidrettsstevne.   Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

nyheter>>

Han har hatt klubbrekorden til Markus Olaves Johansen i siktet en god stund. Den lyder på 50,71 sekunder. Men fredag kveld fikk Sheath en solid opptur. Han var helt i nærheten av klubbrekorden, og brøt mållinja på 50,97 sekunder. For IK Hinds eneste utøver i mesterskapet var dette et strålende første løp i mesterskapet. Han detroniserte sin egen personlige rekord med 43 hundredeler. Samtidig viste han at han ikke var langt bak rekorden som han har jaktet i lengre tid.

- Det er ingen tvil om hva målet er nå, sier Sheath.