– Steng ned hvis dere må, men ikke skyld på oss

Natt til torsdag meldte politiet på Twitter at de hadde stoppet en fest med 25 studenter i sentrum. Harstad-student Espen Saue (20) var ikke der selv, og sier det virker uansvarlig av festdeltakerene. Men han mener fremstillingen av slike hendelser er helt feil.

Lei: Espen Saue (20) er lei av at studenter blir fremstilt som "den store stygge ulven" i media.   Foto: (Privat)

nyheter>>

Espen Saue har akkurat startet å studere ledelse, innovasjon og markedsføring ved UiT Harstad. Han ønsker å bli kjent med sine medstudenter igjennom fadderukene, og har denne uken blant annet vært på pizzakveld, og sjekket ut utelivet med andre nye studenter i byen. Fadderstyret bestemte nylig å avlyse fremtidig kvelds-opplegg, av smittevernhensyn.

– Det er synd at studentene må svi for regjeringas feilvurdering, sier Saue.