Har du vært i utlandet får du ikke besøke sykehjem i Narvik: - Vi har allerede strengere regler i Harstad

Dersom du har vært i utlandet – også i det som regnes som grønne land av Regjeringen – må du nå være hjemme i 10 dager før du får besøke sykehjem eller eldrehjem i Narvik. I Harstad må du ha vært hjemme i 14 dager.

GODE BESØKSRUTINER: Kommuneoverlege Jonas Holte mener Harstad har gode besøksrutiner på plass.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

nyheter>>

Det er Fremover som skriver om de nye reglene i Narvik som er strengere enn de nasjonale retningslinjene. På landsbasis følger det i utgangspunktet ikke noen noen begrensninger som følge av en utenlandstur i såkalte grønne land.

Kommuneoverlege Jonas Holte beretter overfor Harstad Tidende at slike regler har vært på plass i Harstad helt siden mai.