Adolfsen-brødrene har brukt 800 millioner under koronakrisen

Brødrene Kristian og Roger Adolfsen, opprinnelig fra Andøy, har milliarder i banken og er på handletur i koronakrisen. - Vi har investert mye i koronatiden. Mange trenger å få tilført penger.

KORONA-HANDLER: Norlandia-brødrene Roger og Kristian Adolfsen fikk tre milliarder i fjor høst, og noe av pengene bruker de til å handle eiendommer for under koronakrisen  Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

nyheter>>

Mens mange selskaper sliter under koronakrisen, har brødrene Kristian og Roger Adolfsen flust av penger å handle for. Brødrene tjente i fjor nær tre milliarder kroner på salg av barnehage-eiendommer. I korona-perioden har de kjøpt eiendommer og selskaper for 300 millioner kroner og investert en halv milliard i verdipapirer.

– Vi har gjort veldig mange handler de siste månedene. Det er mulig å gjøre gode dealer under korona. Mange trenger å få tilført likvider. Det gir en del muligheter, sier Kristian Adolfsen.