Hyllet på sykkelferden

I fjor var Are Bendikssen alene fra Harstad hos Team Rynkeby Arctic. I år har han rekruttert inn en ny trio.
nyheter>>

Bendikssen trente gjennom hele året for å være rustet til å søke sammen med Team Rynkeby-laget som søker fra Oslo til Paris, samtidig som de samlet inn penger til deres butikk fanesak, barnekreftsaken. Men årets koronasituasjon tillot ikke det faste opplegg i år. Derfor fant Team Rynkeby Arctic og en annen hjelp til sin hjertesak på. Det var et opplegg som startet i Svolvær fredag morgen. Fredag ettermiddag var det klart for hyllest i Harstad da syklistene rullet inn i Harstad sykkelpark. Og for fem av lagets syklister var dette deres hjemmepublikum.

– Det er fint å få god mottakelse i Harstad, sier Are Bendikssen, Jan Inge Hansen, Odd Magne Utnes og Svein Arne Berntsen.